Termeni si Conditii

I. PREVEDERI GENERALE SI CONDITII DE UTILIZARE

Site-ul topmedika.ro, se află în proprietatea SC Beauty One Medical Europa SRL care îl administrează după legislația aplicabilă pe teritoriul României.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. topmedika.ro își asumă dreptul de a modifică aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu ·        consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerțul electronic

topmedika.ro garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul topmedika.ro și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifică parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

II. RESPECTAREA DREPTURILOR DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ, RESPECTIV A DREPTURILOR ASUPRA MĂRCII TOPMEDIKA

Întregul conţinut al site-ului topmedika.ro, incluzând: imagini, texte, elemente de design și grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate este integral proprietatea VÂNZATORULUI şi este apărat de Legea privind dreptul de autor şi drepturile conexe nr. 8/1996, dar și de Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, precum și de restul legislației naționale și internaționale aplicabile. Folosirea fără acordul scris al proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Utilizatorii și Clienții sunt obligați să folosească informațiile de pe site-ul topmedika.ro doar în interes personal, fără a avea dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor VANZATORULUI fără acordul scris al acesteia.

Domeniul topmedika.to este deținut de către SC Beauty One Medical Europa SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau “ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.