Creste-ti profitabilitatea afacerii cu TopMedika by BeautyOne

Echipa TopMedika te ajuta sa iti dezvolti afacerea la cele mai inalte standarde!

Distrubuitor al brandurilor profesionale medicale de top (Eximia, Synoia, Termosalud, Top Medical), TopMedika promite cele mai bune tehnologii, adaptate constant la cerintele de inovarae a echipamentelor estetico-medicale.

Echipa TopMedika iti ofera consultanta si suport profesional in achizitionarea echipamentului potrivit si in elaborarea strategiilor de marketing si vanzari.

Adresat exclusiv partenerilor si gandit pentru a-i ajuta in dezvoltarea constanta a business-ului, TopMedika ofera o gama larga de beneficii, de la consultanta de specialitate in domeniul esteticii profesionale, pana la tehnici de consultanta si vanzari pentru fidelizarea clientilor si maximizarea profitului.

Alaturi de TopMedika, salonul visurilor tale devine realitate!

Oferim servicii integrate de consultanta step by step pentru accesarea programelor de finantare din industria beauty. Te ajutam sa maximizezi oportunitatile si te indrumam la fiecare pas pentru a face fata diferitelor provocari si dificultati in accesarea programelor nerambursabile de finantare.

Cunoscuti la nivel international, producatorii aparatelor TopMedika garanteaza calitate de top si siguranta in utilizarea echipamentelor!

Beneficiezi de garantie autorizata de pana la 2 ani pentru fiecare echipmanet achizitionat.

Pentru ca ne intereseaza buna desfasurare a afacerii tale, serviciile de reparatii executate de personalul specializat TopMedika includ servicii post-vanzare si asistenta tehnica ori de cate ori ai nevoie.

Serviciile de reparatie gratuite sunt valabile in baza certificatului de garantie.

Pentru ca ne dorim o colaborare cat mai frumoasa, departamentul de suport va sta la dispozitie in orice moment al zilei, pentru a va ajuta sa rezolvati orice problema intampinata.

Nu ezita sa ne contactezi, telefonic, prin e-mail sau completand formularul de contact.
Iti stam la dispozitie pentru orice intrebare, nelamurire sau solicitare!

O echipa de formatori dedicati, cu vasta experienta in domeniul estetic, este pregatita sa impartaseasca cu tine toate informatiile de care ai nevoie!

Cursurile cuprind atat module de teorie avansata, sustinute de expertii esteticieni BeautyOne, cat si workshop-uri in cadrul carora personalul calificat va avea sansa sa lucreze cu echipamente de ultima generatie, pentru a-si insusi cele mai noi proceduri de tratament.

EXIMIA

EXIMIA – echipament inovator ce inlocuieste liposuctia si combina terapii revolutionare cu rezultate spectaculoase inca de la prima sedinta: laserporatie, endoradiomag, microdermoabraziune si radiofrecventa multipolara.

Castigatorul premiului “Cel mai bun echipament de Slabire Profesionala din Romania” in cadrul Congresului Anti-aging din anul 2017 si al titlului “BEST MED / BEST SPA EQUIPMENT” in cadrul Termalia Awards 2019.

TERMOSALUD

TERMOSALUD – echipamente estetice si SPA de inalta performanta fabricate in Spania necesare oricarui salon de infrumusetare, centru estetic sau centru SPA.

SYNOIA

SYNOIA – echipament estetic avansat ce ofera profesionistilor din industria beauty o solutie inovatoare pentru tratamente faciale profitabile oferind rezultate eficiente si 100% sigure pentru clienti.

TOP MEDICAL

TOP MEDICAL – echipamente estetico-medicale ce se afla sub egida calitatii superioare oferita de Beauty One. Aparatele de inalta performanta combina cele mai noi terapii cu rezultate spectaculoase dovedite clinic.