Inglobeaza 5 TEHNOLOGII REVOLUTIONARE care pot fi mixate in cadrul unui tratament facial sau pot fi folosite individual pentru probleme specifice ale tenului.

oxygenera-1

Microdermabraziunea cu particule de diamant – exfoliaza pielea in profunzime sporind productia de colagen si elastina, ajuta la regenerarea celulara, faciliteaza extractia punctelor negre si imbunatateste starea generala a pielii.

oxygenera-2

Oxigen Hiperbaric – oxigenul de puritate 98%, sub presiune, este introdus in cele mai profunde straturi ale pielii. Datorita oxigenarii si imbunatatirii respiratiei celulare este stimulata circulatia sangvina, regenerarea celulara iar pielea este hidratata in profunzime prin stimularea productiei de colagen si elastina.

oxygenera-3

Mezoterapia virtuala – penetreaza in profunzime principiile active, creste semnificativ permeabilitatea pielii atat pentru substante ionice cat si pentru substante nonionice (chiar si pentru macromolecule) si actioneaza asupra structurilor lipidice determinand deschiderea unor canalicule transmembranare. Dispune de 2 capete de tratament – mezoterapie perioculara si mezoterapie faciala.

oxygenera-4

Radiofrecventa multipolara – sporeste circulatia sangvina si productia de colagen, oferind pielii un efect de lifting. Dispune de un sistem de racire ce mentine epiderma la o temperature normala, chiar daca stratul dermic este incalzit (45-60oC).

oxygenera-5

Phooton Oxygen Mask cu Soft Laser – o masca cu lumina laser si oxigen hiperbaric care imbunnatateste activitatea celulara prin stimularea metabolismului celular. Accelereaza circulatia sangvina, reda tonusul si elasticitatea pielii, are un puternic efect anti-age reparand pielea in profunzime.

AVANTAJE UNICE