PresoMed PRO

PresoMed PRO

PROSOMED PRO este un echipament ce combina in mod eficient 3 terapii: curentul electrostimulator cu razele infrarosii si presoterapia. Tratamentul realizat este rapid, non-invaziv, oferind solutia completa pentru eliminarea grasimilor, diminuarea celulitei si slabirea localizata.

Are efecte benefice post-operatorii sau inainte de interventiile chirurgicale, disconfor muscular, tratamentul articulatiilor dureroase si corectia posturala; deasemenea in stres, insomnie si anxietate.

3 Tehnologii inglobate:

Infrarosu: determina slabirea prin accelerarea metabolismului, aceasta fiind cea mai rapida si naturala modalitate de a pierde in greutate.

Presoterapia: sistem de presiune conceput sa accelereze circulatia venoasa si limfatica si sa accelereze drenajul fluidelor extra celulare. Ajuta eliminarea intr-un mod natural a toxinelor.
Revitalizarea si oxigenarea celulelor ajuta la slabirea si redefinirea picioarelor, abdomenului si bratelor asigurand si tonifierea acestora. Este recomandat in tratarea celulitei, fiind o metoda alternativa a liposuctiei. Redefineste picioarele, abdomenul si bratele tonifiindu-le in aceelasi timp.

Electrostimularea: EMS (electrostimulare musculara) regleaza efectiv sistemul endocrin
accelerand metabolismul, obtinandu-se nu numai pierdere in greutate ci si fermitate.