Presomed PRO

Aparat multifunctional de slabire
Presoterapie si incalzire cu infrarosu
Presoterapie si incalzire cu infrarosu

TRATAMENTUL CU PRESOMED PRO

PROSOMED PRO este un echipament ce combina in mod eficient 3 terapii: curentul electrostimulator cu razele infrarosii si presoterapia.

Tratamentul realizat este rapid, non-invaziv, oferind solutia completa pentru eliminarea grasimilor, diminuarea celulitei si slabirea localizata.

Are efecte benefice post-operatorii sau inainte de interventiile chirurgicale, disconfort muscular, tratamentul articulatiilor dureroase si corectia posturala; deasemenea in stres, insomnie si anxietate.

TREI TEHNOLOGII

Presoterapia

Actioneaza cu forta hemodinamica si presiune secventiala asupra lantului ganglionar, facilitand eliminarea lichidelor si grasimilor aflate in exces in organism. Este recomandat in tratarea celulitei, fiind o metoda alternativa a liposuctiei. Elimina durerea si starea de disconfort cauzata de umflarea extremitatilor. Redefineste picioarele, abdomenul si bratele tonifiindu-le in aceelasi timp.

Infrarosu

Energia termica generata de razele infrarosii are actiune directa asupra structurii grasimilor, accelereaza circulatia sangelui si a limfei, scade numarul de celule adipoase, relaxeaza muschii, accelereaza metabolismul si reactia bio-chimica.

Electrostimularea

EMS (electrostimulare musculara) regleaza efectiv sistemul endocrin accelerand metabolismul, obtinandu-se nu numai pierdere in greutate ci si fermitate.

AVANTAJE UNICE

  • Trateaza celulita;
  • Stimuleaza eliminarea toxinelor din corp;
  • Slabire eficienta si remodeleaza silueta;
  • Este o alternativa sigura a liposuctiei;
  • Redefineste musculatura;
  • Amelioreaza durerea si umflarea, oferind confort;
  • Redefineste picioarele, abdomenul si bratele, sporind in acelasi timp elasticitatea pielii.

REZULTATE