Endymed Pure 2.0

PURE 2.0 ofera rezultate superioare pentru conturare, remodelare corporala si rejuvenarea pielii cu tehnologia RF fractionata.

Tehnologie inovativa 3DEEP

Fabricat in SUA 

Avantajele uimitoare PURE 2.0:

Tratamente aprobate clinic, cu o putere de pana la 65W, pentru sesiuni de tratament puternice si eficiente.
Tratamente superioare eficiente, realizate cu ajutorul capetelor de tratament SHARPER si MINI-Sharper, pentru conturarea corporala.

Regenerarea celulara la nivelul pielii. PURE 2.0 poate utiliza capetele de tratament FSR si INTENSIF RF Microneedling, cu un control maxim al acelor ( varfului) pana la o adancime de 3.5 mm.
Meniu optimizat – Display de 38 cm si interfata optimizata, usor de utilizat.
Flexibilitate – cu mai multe capete de tratament interschimbabile, PURE 2.0 ofera o gama completa de solutii estetice la cerere pentru fata si corp.

Tratamente:

– Tratamente faciale pentru lifting, intinderea pielii si diminuarea ridurilor.
– Conturare si remodelare corporala.
– Reducerea semnelor post acneice si a cicatricilor.
– Refacere fractionata.
– Imbunatatirea aspectului pielii.
– Reducerea cicatricilor post-traumatice.

O experienta completa pentru pacienti:

– Tratamente efective si sigure, cu timp minim de recuperare.
– Pentru toate tipurile de piele.
– Rezultate superioare si de lunga durata.
– Tratamente foarte rapide.

PURE 2.0 este compatibil cu o serie larga de capete de tratament ENDYMED

Rezultate uimitoare obtinute cu RF 3DEEP

PURE2.0, patentat exclusiv FDA, ce are la baza tehnologia inovativa 3DEEP, cel mai eficient timp de radiofrecventa existent pe piata.

Spre deosebire de tehnologia RF monopolara sau bipolara, care este mai superficiala si poate adesea fi dureroasa sau riscanta pentru epiderma, 3DEEP furnizeaza energie controlata in profunzime la nivelul dermului, atingand 52°-55°C, cu o caldura epidermica minima.

Acest lucru se realizeaza prin intermediul unei proceduri delicate, prin focalizarea energiei dispozitivului in derm, pentru o remodelare optima si nedureroasa a colagenului.

Despre ENDYMED MEDICAL

EndyMed este o platforma de tratament all-in-one, flexibila si moderna ce ofera solutii estetice inovatoare pentru tratamentul fractionat al ridurilor, lifting-ul non-chirurgical, diminuarea cicatricilor post-traumatice si post-acneice, reducerea circumferintei, celulitei, remodelarea corporala, precum si Microneedling RF pentru fata, gat si corp.