Eximia – 7 tehnologii revolutionare in estetica faciala si corporala. Un nou trend printre vedetele din Romania!

Eximia – 7 tehnologii revolutionare in estetica faciala si corporala. Un nou trend printre vedetele din Romania!

Exista tehnologii noi care atrag atentia lumii medicale si stiintifice prin performanta si eficienta. Printre ele se numara si Eximia HR77 Platinum Anniversary, un concept tehnologic unic care oferă soluții diferite pentru imperfecțiunile corporale și faciale. Prin tehnologiile revolutionare pe care le oferă, acest echipament ajuta la slabirea localizată (Laserporatie), remodelare corporala (Endoradiomag), exfoliere faciala (Microdermoabraziune), lifting facial (Radioporatie Square-Tech) si tonifiere faciala (Vacuum Endermologic).

Dezvoltand subiectul tratamentelor corporale oferite de Eximia, aflam ca laserporatia multipolara cu vibratii este o alternativa unica si eficienta a liposuctiei chirurgicale, datorita unei tehnologii patentate de ultima generatie care ajuta la scaderea volumului tesutului adipos intr-un timp foarte scurt, oferind o neurostimulare non-invaziva in timpul tratamentului, eficientizand procesul de lipoliza. Tot Eximia aduce in lumea esteticii corporale si  Endoradiomag, o tehnologie patentata ce combina 3 terapii revolutionare care actioneaza simultan cu efect anticelulitic. Prin Vacuum endermologic se elimina celulita in diferitele ei stadii, Radiofrecventa bipolara stimuleaza productia de colagen si elastina, redand astfel elasticitatea pielii iar prin Magnetoterapie se activeaza circulatia sangvina, oxigenarea tesutul si eliminarea toxinelor.

Estetica faciala atinge un alt nivel prin tehnologii precum Radioporatie Square-Tech, Microdermoabraziune si Vacuum Endermologic. Fie ca e vorba de electroporatie si radiofrecventa, specifica tehnologiei Radio Square-Tech, special creata pentru a stimula productia de colagen, tratarea ridurilor sau a cicatricilor postacneice prin Microdermoabraziune sau un masaj pentru reconturare faciala cu Vacuum endodermic, rezultatete apar inca de la prima sedinta.

Procedurile efectuate cu Eximia HR77 sunt recomandate si de vedetele din Romania. Artiste precum  Catalina Grama, Xonia, Ioana Ghinghina, Adina Buzatu au incercat tratamentele corporale si faciale  realizate cu Eximia si s-au declarat multumite de rezultate, continuad procedurile cu mare drag.

rdu