Eximia Alex & Diode Laser

Concept inovator si exclusivist de

EPILARE DEFINITIVA CU LASER DIODA
cu 2 LUNGIMI DE UNDA: 755 & 808nm

MAI EFICIENT • MAI RAPID • MAI USOR DE UTILIZAT • MAI AVANTAJOS • MAI SIGUR

Fabricat in Italia 

Solutia ideala pentru toate tipuri de par

Cantitatea de pigment (melanina) pe care firul de par il contine poate influenta rezultatele obtinute. De aceea, Alex&Diode, ofera solutia perfecta pentru indepartarea parului nedorit

Frecventa 808nm

Frecventa 808nm actioneaza selectiv asupra melaninei din firul de par, transforma 82% din fasciculul luminos in energie termica fiind ideal pentru firele de par inchise la culoare.

Frecventa 755nm

Frecventa 755nm actioneaza selectiv asupra pigmentului din firul de par, transforma in energie termica 90% din fasiculul luminos astfel distruge structura biologica a bulbului pilifer fiind ideal pentru firele de par deschise la culoare.

De ce este mai eficient?

Permite realizarea tratamentelor de epilare definitiva atat pentru femei cat si pentru barbati. Frecventa dubla creste aria de actiune si permite utilizarea echipamentului atat pe pielea inchisa la culoare cat si pe cea deschisa indiferent de zona tratata. Combinarea celor 2 lungimi de unda 808nm + 755nm rezulta o temperatura ridicata ce produce termoliza atat a firelor de par inchise la culoare cat si a celor deschise.

BENEFICII

  • Dubla lungime de unda 808/755 nm.
  • Frecventa crescuta de la 1-10 Hz.
  • Efect de racire maxima in contact cu pielea.
  • Senzor de temperatura a apei:
    previne supraincalzirea.
  • Aplicator mare pentru tratarea zonelor mari.

AVANTAJE

MAI RAPID: frecventa sa crescuta (1-10Hz) combinata cu energia crescuta 40J/cm REDUC DRASTIC TIMPUL DE REALIZARE AL TRATAMENTULUI.

USOR DE UTILIZAT: soft-ul intuitiv permite selectarea parametrilor de lucru si utilizarea corecta a programelor de lucru.

MULT MAI AVANTAJOS: ergonomia capatului de tratament va permite sa lucrati pe orice zona a corpului fara nici o dificultate.

OFERA SIGURANTA: datorita sistemul de racire avansat care permite realizarea tratamentului in siguranta pe toate fototipurile Fitzpatrick, in orice anotimp.

AVANTAJE: eficient – fluenta mare 40J/cm (are un grad sporit de eficacitate). Fluenta este definita prin cantitatea de 2 energie livrata pe o suprafata si este exprimata in J/cm .

MARIMEA MARE A SPOTULUI 10x20mm: folosind cea mai mare dimensiune posibila a spotului minimizeaza numarul de impulsuri pentru a trata o zona de tratament, reducand substantial timpul, astfel tratamentul este mult mai rapid

SIGURANTA: sistemul avansat de racire (pana la -10°C), scade riscul producerii arsurilor cutanate chiar si in cazul in care lungimea pulsului este mai mare de 10ms.

MAI RAPID 10Hz/sec: viteza crescuta a emisiilor luminoase cresc rata de absorbtie a energiei de catre melanina din firul de par si minimizeaza afectarea epidermica. Indepartarea parului nedorit devine un tratament mai sigur si mai eficient.

SISTEM DE RACIRE TEC COOLING: sistemul de racire combinat permite utilizarea chiar si pentru 12 ore continuu a
aparatului

FIABIL: dispozitivul foloseste un sistem dublu de filtrare de 0,1 microni pentru a opri eventualele particule din apa ce ar putea determina deteriorarea pompei de apa.