EcoLaser II

808 DIODE LASER

Echipament revolutionar cu LASER DIODA 808nm si putere 500W
EPILARE DEFINITIVA

+ Sistem racire avansat Micro Channel

ECOLASER INDEPLINESTE CELE 3 CONDITII

PENTRU REALIZAREA UNUI TRATAMENT EFICIENT

Folosind dioda laser 808nm si avand incorporat sistemul de racire avansat MICRO CHANNEL, ofera cea mai sigura si eficienta metoda de epilare definitiva.

1. Obtinerea unui temperaturi suficient de ridicata si pastrarea ei pe o perioada suficient de lunga pentru a distruge radacina firului de par.

2. Genereaza impulsuri scurte cu energie ridicata.

3. Profunzimea la care se obtine cresterea temperaturii, este cat mai aproape de radacina firului de par.

Laserul DIODA cu lungimea de unda 808 ofera cea mai profunda penetrare dintre toate lungimile de unda, iar gradul de absorbtie a luminii de catre melanina este mult superior. Desi exista si alte lungimi de unda folosite pentru epilare, 808nm ramane cea mai buna solutie.

Sistem de racire avansat

Manipulul echipamentului beneficiaza de cea mai noua tehnologie de racire cu microcanale ce sporeste siguranta pacientului si gradul de confort, minimalizand durerea si ne permite sa realizam tratamente de epilare definitiva chiar si pe pielea bronzata.

AVANTAJE UNICE

  • Software complex ce limiteaza la minim riscurile, posibilitatea de a folosi programe pre-setate sau de a intra in modul manual pentru setari personalizate.
  • Cea mai noua tehnologie de racire cu micro canale din manipul asigura pe langa un efect ideal de racire la nivelul dermului si durabilitate de functionare mai mare a manipulului;
  • Durata de viata mare: 10.000.000 flashuri;
  • In timpul procedurii estetice softul intuitiv permite adaptarea protocolului de tratament pentru mai multe fototipuri;
  • Costuri reduse de intretinere;
  • Tratamenent non-invaziv;
  • Trateaza eficient foliculita.

REZULTATE DOVEDITE CLINIC