TRAININGURI asigurate de catre specialistii nostri cu o experienta de peste 15 ani in estetica si beauty.  Va oferim un program complet de training pentru utilizarea corecta si eficienta a echipamentelor noastre.

Instruim personalul in utilizarea cat mai eficienta a acestora, impartasim secretele noastre de beauty si suntem disponibili pentru a oferi sfaturi si asistenta ori de cate ori este nevoie.

Trainingurile se desfasoara direct in cadrul salonului clientului, cat si la Beauty One Training Center sub forma unui training intensiv alaturi de alti tehnicieni care doresc sa se specializeze.

ROXANA FEDER 

Cu o experienta profesionala de peste 12 ani in domeniul esteticii profesionale, Roxana Feder se impune cu succes pe piata din Romania, devenind un nume de referinta in industriea de beauty.

Absolventa a sectiei de Balneofiziokinetoterapie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca, Roxana face parte din echipa Beauty One de 12 ani.

Portofoliul sau include numeroase seminarii, stagii de practica si cursuri de specializare in cosmetica faciala si corporala in Italia, Polonia, Franta, Bulgaria si China.

Pasionata de domeniul estetico-medical, Roxana Feder este mereu la curent cu ultimele noutati tehnice si inovatii, impartasind experienta si know how-ul ei in cadrul cursurilor si workshop-urilor pe care le sustine.

Este recunoscuta pentru abilitatile sale didactice extraordinare cu care a reusit sa isi cucereasca cursantii si sa isi fidelizeze clientii.

Sustine numeroase demonstratii, seminarii si workshop-uri in toata tara si in Republica Moldova, dar si cursuri de specializare in estetica faciala si corporala ce au loc la Beauty One Training Center.

CLAUDIA AUGUSTIN

Pasionata de estetica profesionala si activa in acest domeniu de peste 12 ani, Claudia Augustin a studiat atat in Romania, cat si in strainatate, fiind absolventa unor cursuri de specializare care au avut loc in Spania, Franta, Italia si China.

Este in echipa Beauty One de 12 ani timp in care a sustinut o serie de seminarii si workshop-uri de profil in Bucuresti si in tara.

Este dedicata muncii sale si foarte atenta la detalii, Claudia fiind si un foarte bun trainer atunci cand vine vorba de tehnologiile de ultima generatie detinute de echipamentele estetico-medicale pe care Beauty One Medical Division le pune la dispozitie.

Zecile de clienti incantati de tehnicile si rezultatele de o calitate superioara oferite de Claudia o recomanda si o propulseaza in topul celor mai buni profesionisti din acest domeniu.

Pentru ea, fiecare noutate in domeniul esteticii reprezinta o adevarata provocare si este mereu pregatita sa impartaseasca cursantilor sai cele mai noi si inovatoare proceduri.