Dupa 12 ani de calitate distribuita prin intermediul celor mai exclusiviste cosmetice si produse profesionale pentru par, echipamente estetice si mobilier de lux pentru saloane si centre SPA, Beauty One se extinde si in medicina estetica, luand amploare un nou proiect Medical Division, destinat exclusiv domeniului medico-estetic.

Acesta isi propune sa ofere cele mai bune solutii pentru afectiunile pielii cu care se confrunta pacientii cu ajutorul cosmeticelor medicale, aparaturii estetice de ultima generatie si celor mai buni specialisti.

In cadrul aceluiasi proiect a fost posibila si infiintarea clinicii Beauty Medika PRO ce pune la dispozitia clientilor sai servicii de dermatologie si estetica de la injectare cu acid hialuronic, toxina botulica si mezoterapie, pana la terapii cu laser si aparaturi estetico-medicale.

TRAINING

Impreuna cu specialistii nostri cu o experienta de peste 12 ani in estetica si beauty va oferim un program complet de training pentru utilizarea corecta si eficienta a echipamentelor noastre.

GARANTIE SI SERVICE

Garantam pentru echipamentele noastre si asiguram buna functionare a acestora prin certificate de garantie si dreptul de a aduce aparatura in centrul de service pentru remedierea problemelor.

CONSULTANTA SI FINANTARE

Va stam la dispozitie cu servicii de consultanta si suport in realizarea dosarului de finantare pentru banci, cat si pentru obtinerea de fonduri.